Skip to content

Nette Kathrine Fisker

Digital kunst
12. Østergaard B&B, Museumsvej 2, Byrum

På Læsø Kunstfestival præsenterer jeg en udstilling, hvor elementernes kraftfulde dans – Jord, Vand og Luft – bliver levendegjort gennem digital kunst. Min passion for naturens uendelige skønhed og dens elementer er kernen i mit kunstneriske virke. Vandets energi møder det digitale lærred i en serie af digitalt skabte værker, der indfanger det dragende og fascinerende lys.

Min rejse som designer og kunstner i både Danmark, Tyskland, England og Schweiz, har givet mig værdifuld viden og erfaring og beriget mit liv i alle facetter. Det har åbnet døre til udstillinger med malerier, digitale billeder, smykkedesign og keramik.

KONTAKT
Mobil: 5522 2727
Natel: +41 79 155 51 35
Instagram
Katrine.fisker@outlook.com
Strandgaarden 9, 9370 Hals

The Lonely Shell
I am flying
Keep Swimming
Back To Top