skip to Main Content

Kate Kanstrup Nielsen

Raku keramik
6. Birkedommerhuset, Doktorvejen 18, Byrum

Jeg laver tredimensionel, keramisk kunst, hvis eneste berettigelse er æstetisk. Jeg har ikke et politisk eller samfundsmæssigt budskab, og min keramik er uegnet til kaffe og kage.
Min primære udtryksform i keramik er RAKU. Jeg er fascineret af det kubistiske, geometriske formsprog, og mine værker er trekanter, firkanter, femkanter og sekskanter, som bliver til urtepotter, lågkrukker, beholdere og skulpturer.
I min keramik udfordrer jeg grænsen mellem brugsobjekter og kunst, – f.eks. når jeg laver lågkrukker med meget små åbninger og prangende låg. Et sådant værk er en skulptur, der pirrer beskuerens nysgerrighed, fordi man simpelthen MÅ løfte låget og undersøge, hvad der gemmer sig under.

KONTAKT
Mobil: 3033 8015
prana-kunst.dk
Facebook.com/Kate Kanstrup Nielsen
katekanstrup@privat.dk
Niels Skousvej 21, 7100 Vejle

Broen
Dunk
Container
Back To Top