skip to Main Content

Vandring i stilhed i naturens kunstværk

v. Lotus Freya

Bløden Hale

Pris: 190 kr.
Mødested: Nærmere info gives ved tilmelding
Distance: Ca. 5 km, en del på stranden
Tid: Onsdag d. 24. juli kl. 14- ca.17
Tilmelding med sms på 2398 7539

Du inviteres til en vandring i stilhed i Læsøs natur ved det skønne naturområde Bløden og rundt om Bløden Hale. Undervejs vil der være små pauser med guidede mindfulness-øvelser, der vil hjælpe dig til at åbne op for dine sanser, tage naturen ind og få sindsro. Kom med og tag den natur ind, der har inspireret store kunstnere som Per Kirkeby og Asger Jorn. Mærk, hvad den gør ved dig.
Vi vandrer i stilhed, fordi det åbner vores sanser for naturens kunstværk og giver god ro i sindet.
Kom i tøj, der passer til vejret og gode vandresko. Medbring gerne vand og snacks til eget brug. Hvis det regner, så bliver turen aflyst.
Guide: Lotus Freya er uddannet scenekunstner, psykomotorisk terapeut og mindfulness instruktør. Hun har mediteret i over 20 år og været på mange retræter med lange perioder med stilhed.

”Det er en helt speciel meditativ oplevelse, nærmest magisk. For første gang i meget lang tid oplevede jeg at mærke stilheden. Mærke mine ti tæer mod den Læsøske jord og den knasende sprøde lyd fra det halvtørre ålegræs. Lytte til bølgerne der flettes sammen på spidsen af Bløden, smage den salte salturt og dufte den grågrønne Malurt. I dag var et sandt kunstværk.”
Camilla Wedel Sivertsen, mor til 4

Back To Top