skip to Main Content

Lotus Freya

Lyrikoplæsning til festivalåbningen mandag kl. 11, Læsø Saltsyderi
4. Lyrikmusikperformance “Spred mig ud på åbent hav” med Jens Rueskov Nielsen, Üze Oldenburg og Karina Bjerregaard ved Strandvejen 23, Vesterø tir. d. 23.7 kl. 21. Gratis, medbring stole/tæpper.
Ved dårligt vejr: Vesterø Havn Bedding.
16. Lyrikoplæsning til akustisk koncert med The Læsøngers og Üze Oldenburg på Bouet fre. d. 26.7 kl. 22. Gratis, medbring stole/tæpper.
18. Lyrikmusikperformance: »Der brænder en ild« med Jens Rueskov Nielsen og Karina Bjerregaard ved Tanghus Maries Hus, Gl. Havnevej 1, Gl. Østerby tor. d. 25.7 kl. 16.30. Gratis, medbring stole/tæpper.
Ved dårligt vejr: Østerby Havn Bødehus.
Performance og workshop

Der Brænder en ild torsdag d. 25.7 kl. 16.30. Gratis.
“Der brænder en ild” er en berørende og personlig lyrikperformance om Lotus barndomsoplevelser og familieliv på Læsø med live musik af Jens Rueskov Nielsen og live maleri af grafiker Karina Bjerregaard.
Du tages på en poetisk rejse i ord, lys og billeder ind i barndomsminder fra gamle tanghuse og Læsøs natur, som forbindes med et stærkt tilhørsforhold og en kærlighed til øen.
I år opføres lyrikperformancen helt ekstra ordinært i haven ved tanghuset ”Marie hus” i Gammel Østerby, som ejes af Lotus’ familie, og som er udgangspunkt for flere af digtene. Du skal selv medbringe stol eller tæppe. Bagefter inviteres publikum til et visit indenfor i det gamle hus.

”Der brænder en ild berørte mig dybt og bragte tårerne frem. Via Lotus’ indlevende og nærværende oplæsning, så kom jeg selv i tanke om min egen bedstemor og familieliv som barn. Samtidig blev jeg taget med ind i de gamle tanghuse, som er så unikke for Læsø. Kan så varmt anbefales”.

Aftenperformancen tir. d. 23.7 er nyskabt til de smukke rammer i naturen ved Strandvejen 23, Vesterø og er igen i samarbejde med Jens Rueskov Nielsen og Karina Bjerregaard.

Mobil: 2398 7539
Jagtvej 29c, 1. th., 2200 Kbh. N
Back To Top