skip to Main Content

Kent Nørby Andersen

Grafik/Collografi
2. Vesterø Havn Bødehus

Jeg er meget glad for naturen, og det er også i den jeg finder størstedelen af min inspiration. Specielt fuglene er jeg meget optaget af, og de går igen i meget af min kunst.
Jeg arbejder med grafik, og jeg maler med akryl.
Det er grafikken, der optager mig mest, og jeg anvender i hovedreglen collografi som metode. Collografi kan bruges både til dybtryk og højtryk, eller i en kombination af begge og åbner for vide eksperimenter. Jeg har en utraditionel og legende tilgang til grafikken og trykker ofte på andet end blot et stykke hvidt papir. Det kan være tryksager, et bogomslag eller hvad jeg nu finder på. Da pappladen er porøs og skrøbelig, kan der kun trykkes et ganske lille oplag på 1-2 tryk, inden pladen må kasseres. Størstedelen af mine tryk er unikke og findes kun i ét eksemplar.
Jeg håber, at mine billeder rører beskueren med et smil.
Jeg udstiller løbende rundt omkring i landet og har også haft nogle enkelte værker optaget ved censurerede udstillinger. Jeg er også medlem af Galleri 39 i Fredericia, hvor jeg fast udstiller en del af mine værker og er medlem af flere kunstnergrupper.

KONTAKT
Mobil: 2551 0021
ar10st.dk
Facebook: kentnoerbyandersen
Instagram: kentnorbyandersen
knas@ar10st.dk
Vesterbyvej 60, 7100 Vejle

Back To Top