skip to Main Content

Elizabeth/DETTE B. Jacobson

Maleri, akryl
12. DETTE Form Studio, Østerby Havnegade 2b

Elizabeth DETTE Jacobson

Efter sidste års debut ved Læsø Kunstfestival tog jeg med glæde endnu et skridt og driver nu et lille galleri ved Østerby Havn. Der viser jeg flere kunstneres og også mine egne ting. Forelskelsen i Læsø spejles stadig i mine malerier, og i år har jeg mit eget tema: ”En hommage til…”.
Det kan være en hyldest til et sted, et fænomen, en velkendt kunstner eller en kombination af disse. Det er for mig en del af at prøve at lære mere, både kunsthistorisk og materialemæssigt.

KONTAKT
DETTE Form Studio, Østerby Havnegade 2b, Læsø
Mobil: 5030 4734
elizabeth@detteform.dk
Instagram
Facebook

Bouet en dag i begyndelsen af januar
Bouet en dag i begyndelsen af januar
Hommage nr. 1
Den lille busk ved Bouet
Back To Top