skip to Main Content

 

Ansøgning fra KUNSTNERE om deltagelse i kunstfestivalen 2024 sendes til Elizabeth B. Jacobson: lkf@laesoekunstfestival.dk
Ansøgningsfristen er 1. december 2023. Deltagergebyr for udstillende KUNSTNERE: 1.000 kr. inkl. medlemskab af foreningen.
Din ansøgning skal indeholde beskrivelse af kunstart samt nogle fotos af den kunst, du vil udstille.
De kunstnere, der optages på årets udstilling, får inden udgangen af december 23 besked samt yderligere oplysninger om betaling, input til hjemmeside og katalog m.v.
Kontakt med festivalens gæster er et væsentligt element. Det er derfor et krav, at du er til stede på udstillingen i hele uge 30.
Detaljer om udstillingssted, ophængning, fernisering mv. fremsendes, når kunstnerne til Læsø Kunstfestival 24 er udvalgt.

Ansøgning fra MUSIKERE, foredragsholdere og andre optrædende om deltagelse i kunstfestivalen 2024 sendes til Karina Bjerregaard: k@karinabjerregaard.eu
Ansøgningsfristen er 1. december 2023. 
Din ansøgning skal indeholde beskrivelse af dit arbejde samt link til noget af det, du laver. Bestyrelsen vil prioritere indslag med lokal relevans/forbindelse.
Musikprogrammet består af deltagelse til ferniseringen, akustiske minikoncerter ved udstillingsstederne og sandsynligvis 1 aftenkoncert. Tidligere år har musikerne spillet en del sammen, og det vil vi prioritere igen i 2024. 
De udvalgte optrædende får inden udgangen af december 23 besked samt yderligere oplysninger om input til hjemmeside, katalog mv.

Back To Top