skip to Main Content

 

Ansøgning fra KUNSTNERE om deltagelse i kunstfestivalen 2023 sendes til Henriette Flindt: henrietteflindt@icloud.com
Ansøgningsfristen er 1. november 2022. Deltagergebyr for udstillende KUNSTNERE: 1.000 kr. inkl. medlemskab af foreningen.
Din ansøgning skal indeholde beskrivelse af kunstart samt nogle fotos af den kunst, du vil udstille.
De kunstnere, der optages på årets udstilling, får inden udgangen af december 22 besked samt yderligere oplysninger om betaling, input til hjemmeside og katalog m.v.
Kontakt med festivalens gæster er et væsentligt element. Det er derfor et krav, at du er til stede på udstillingen i hele uge 30.
Detaljer om udstillingssted, ophængning, fernisering mv. fremsendes, når kunstnerne til Læsø Kunstfestival 23 er udvalgt .

Ansøgning fra MUSIKERE, foredragsholdere og andre optrædende om deltagelse i kunstfestivalen 2023 sendes til Karina Bjerregaard: k@karinabjerregaard.eu
Ansøgningsfristen er 1. november 2022. 
Din ansøgning skal indeholde beskrivelse af dit arbejde samt gerne link til noget af det, du laver. Bestyrelsen vil prioritere indslag med lokal relevans/forbindelse.
MUSIKprogrammet består af deltagelse til ferniseringen, akustiske pop op-koncerter ved udstillingsstederne og sandsynligvis 1 aftenkoncert. Tidligere år har musikerne spillet en del sammen, og det vil vi prioritere igen i 2023. 
De udvalgte optrædende får inden udgangen af december 22 besked samt yderligere oplysninger om input til hjemmeside, katalog mv.

Back To Top