skip to Main Content

Ansøgning fra KUNSTNERE om deltagelse i kunstfestivalen 2021 sendes til Hanne Larsen: hatolamail@gmail.com
Ansøgningsfristen er 1. november 2020. Deltagergebyr for udstillende KUNSTNERE: 1.000 kr. inkl. medlemskab af foreningen.
Din ansøgning skal indeholde beskrivelse af kunstart samt nogle fotos af den kunst, du vil udstille.
De kunstnere, der optages på årets udstilling, får inden udgangen af december besked samt yderligere oplysninger om betaling, input til hjemmeside og katalog m.v.
Kontakt med festivalens gæster er et væsentligt element. Det er derfor et krav, at du er til stede på udstillingen i hele uge 30.
Detaljer om udstillingssted, ophængning, fernisering mv. fremsendes i maj måned 2021.

Ansøgning fra MUSIKERE, foredragsholdere og andre optrædende om deltagelse i kunstfestivalen 2021 sendes til Karina Bjerregaard: k@karinabjerregaard.eu
Ansøgningsfristen er 1. november 2020. Din ansøgning skal indeholde beskrivelse af dit arbejde samt gerne link til noget af det, du laver. Tidligere år har bestyrelsen prioriteret indslag med en eller anden relevans/forbindelse til Læsø.
MUSIKprogrammet består af deltagelse til ferniseringen, pop op-koncerter ved udstillingsstederne og sandsynligvis 1-2 aftenkoncerter. Tidligere år har musikerne spillet en del sammen, og det vil vi sandsynligvis prioritere igen i 2021.
De udvalgte optrædende får inden udgangen af december besked samt yderligere oplysninger om input til hjemmeside, katalog mv.

Back To Top