skip to Main Content

Aquarius 567

Jazztrio: bas, sang og klaver

AQUARIUS 567’s repertoire består bla. af sange af Anne Linnet og jazzsange som “What A Difference A Day Makes”, “Summertime”, Mariannes egne kompositioner og nye versioner af f.eks. “Blowin’ In The Wind” og “Where Have All The Flowers Gone”. Musikken er altid afslappet og hyggelig.

Hvorfor navnet Aquarius 567…?
Da musikerne ledte efter et navn til deres orkester, fandt de ud af at de alle var født i februar måned, Matthias d. 5. februar, Marianne d. 6., og Kurt d. 7. februar, så derfor Vandmanden »Aquarius 567«.

OM MUSIKERNE
Marianne Gade (sang) er født i Grenaa og havde allerede udgivet sin egen CD med bl.a. egne kompositioner. Hun flyttede derefter til Læsø i 2020, og allerede i 2021 udgav hun sin anden CD med jazz-sange. Hun deltog på Læsø Kunstfestival 2021 som både maler og sanger.
Matthias Grün (klaver) er født i Iserlohn i Tyskland og flyttede til Læsø i 2017, hvor han nu udøver sine musikalske evner som kirkemusiker, hyggepianist og spiller med mange andre musikere på øen, – bl.a. til sommerkoncerter, kajfester og mange andre forskellige musikarrangementer.
 Han deltog i Læsø Kunstfestival 2021 som pianist og også som tovholder til natkoncerten i Byrum Kirke, hvor natkoncerten KORAL II bliver opført d. 26. juli 2022 KL. 23.
Kurt Dacke (bas) er Læsøbo og har spillet i flere forskellige danseorkestre på øen, bl.a. i Ole Bole Band, – og er fast gæst ved stort set alle musikarrangementer på øen.
Han var også med til Kunstfestivalens natkoncert 2021, hvor han stod for den vidunderlige belysning af Byrum Kirke, – og vil sammen med Matthias gentage successen i 2022.

INFO
Mandag d. 25.7
Kl. 11-13: Festlig åbning af Læsø Kunstfestival på Saltsyderiet musik v. bla.  Aquarius 567. Gratis

KONTAKT
Mobil: (+45) 5016 5342
drmatthias@netmail.dk

Back To Top